dus cu pluta pe uscat

mai e mult pana departe?

Revelion in familie

01 Jan 2009

Revelionul in casa de vacanta a familiei Vega. Revelion in familie, 50 de invitati, doar rude. Noi am fost singurii “gringos”. Armando, tatal Anei, este din Nogales. Ana imi spune ca se aduna aici in fiecare an, e traditie (in tot Mexicul). La ora 20:30 rudele incep sa apara: unchiul Victor, unchiul Takis, matusile, copii, bunicii, nu ramane nimeni pe afara. “Buenas Noches! Como esta? Mucho gusto!” Eu fac pe fotograful, in lipsa de alta ocupatie. Dining room pictures, Carnival Cruise Lines style.

tineretul din ziua de azi

tineretul din ziua de azi

familie obisnuita de mexicani

familie obisnuita de mexicani

la masa

la masa

Ana ne prezinta pe rand fiecaruia dintre cei 50 de invitati: “Florian e din Romania, am lucrat cu el pe vapor, a fost fotograf”. Suntem niste curiozitati pentru cei prezenti, asa ca rudele isi fac poze cu noi. Or sa le puna pe perete langa cele cu Chupacabra si alte curiozitati de la gradina zoologica. Hei, dar sunt obisnuit, doar am fost pom de craciun pe vapor.

brad de craciun

brad de craciun

La trecerea in noul an toata lumea se imbratiseaza cu toata lumea, se da foc batranului, se bea si se mananca. Pe la 3-4 dimineata se sparge gasca.

imbratisari in masa

imbratisari in masa

unchiul takis

unchiul takis

armando vega & takis

armando vega & takis

One Response to “Revelion in familie”

  1. 1
    dedi Says:

    “In contextul actual al crizei economice” iti urez o bogata urare de revelion: ….hai noroc! cling!

Leave a Reply