Am povestit cu ceva insemnari in urma despre Carnival Fantasy, chestii generale. Va voi arata acum cum arata cateva locuri de pe vas unde imi petrec timpul sau unde isi petrec altii timpul.

Asa arata vasul, vazut de pe Spa Deck:

lido

Nu prea am treaba aici, decat atunci cand trebuie sa pozez cate ceva. Cea mai mare parte din timp o petrec pe Promenade Deck (un nivel mai jos decat cel de la care am pozat), unde se afla galeria (aici sunt expuse zecile de mii de poze produse de-a lungul croazierei):

cateva etaje

Cele de pana acum sunt spatiile destinate in principal pasagerilor. Dar avem si noi, sclavii de pe Fantasy, locurile noastre de recreere. Unul din ele e “crew mess”. Pe romaneste, sala de mese destinata tuturor membrilor de echipaj:

crew ness

Mai exista inca o sala de mese, mai selecta (nu trebuie sa duci farfuriile murdare la locul lor), cea a staff-ului (fotografii sunt considerati parte din staff):

staff mess

Cel mai important loc de recreere este insa crew bar-ul, unde se desfasoara majoritatea petrecerilor (si unde se afla internet cafe-ul)

crew bar

Imediat in afara barului, este un foarte placut loc in aer liber. Noaptea doar o lumina palida lumineaza tot acest spatiu. Locul unde se aduna toti fumatorii. In timpul zilei, lumea vine aici sa faca plaja:

outside crew bar

outside crew bar #2

Avem inclusiv un panou in care suntem anuntati ce se intampla si cand se intampla:

crew activities

schedule

Si spalatoria:

spalatoria