autoservire

Scriam odata ajuns aici ca mancarea nu este atat de proasta pe cat ma asteptam. Adevarat. Ma asteptam sa gasesc un singur fel de mancare iar acela sa nu fie comestibil. Asteptarile erau asadar scazute.
Cum arata si mai ales ce gust are mancarea pe vas? Este cat de cat diversificata, prost preparata, fara gust, multa. Deci nu se moare de foame. Dar chiar asa diversificata cum pare la prima vedere te plictisesti destul de repede, ti se taie pofta de macare dupa prima luna.
Dimineata: omleta din alte chestii decat oua (cu siguranta nu contine asa ceva), parizer prajit si alte chestii prajite. Niste pateuri cu gust aproape ok. Lapte, cereale, parizer, salam cu gust de petrol (probabil din Iraq), sunca, 4 feluri de cascaval, colorate cu vopsea diferita, rosii, castraveti etc
In fiecare zi la pranz avem: orez (intotdeauna), cate un fel de peste (mai intotdeauna fara nici un gust), cate unul de pui, unul de alta carna (porc, vita etc), supa si alte feluri de mancare. Prost preparate.
Pe langa felurile principale, avem tot felul de salate, fructe (in principal: banane, mere, pere), desert (prajituri, unele dintre ele bune). Astea sunt la fel in fiecare zi.

Disclaimer: Meniul arata mult mai bine decat mancarea. Iar gustul acesteia este incomparabil…

lunch menu

si asa arata pranzul

La cina: cam la fel cu ce e la pranz: intotdeauna orez, ceva peste, ceva pui, supa etc

meniu - cina

asa arata cina

si altele

Se mai poate comanda suplimentar de catre staff oua ochiuri, cheesburger, friptura.

Se mai poate lua masa uneori si in restaurantul „casual” al pasagerilor, situat pe Lido deck. Adica Pizza si sandwichuri. Doar in anumite zile (cand vaporul se afla in port) si intre anumite ore. Suntem doar tolerati acolo, asa ca totul trebuie sa fie discret, cand nu sunt prea multi pasageri in preajma.

Din cand in cand am dat si peste mancaruri care voiau sa para romanesti: „varza co carnati”, „sarmale”. Doar pareau, gustul nu are nimic de-a face cu the real thing.

De cand am venit aici am pierdut cateva kg, nu stiu daca din cauza mancarii sau din cauza jobului. Cert este ca mancarea de pe Pride mi se pare mai proasta decat pe Fantasy. Cei cu multi ani in companie imi spun ca este doar o iluzie. Pe toate vasele Carnival mancarea este la fel, meniul si modul de preparare este neschimbat cu anii. Daca este marti, toata lumea mananca acelasi lucru indiferent pe ce vas sau ocean se afla. Totul este uniform: inodor, incolor, insipid.