Fotografii sunt printre cei care interactioneaza cel mai mult cu pasagerii pe un vas de croaziera. Iar 99% dintre pasageri sunt americani, unii dintre ei obisnuiti sa dea in judecata sau sa se planga pentru absolut orice, sa inventeze evenimente, sa ceara totul gratis. Cum este cazul domnului L.

Mr L.

In general astfel de plangeri sunt facute cu scopul de a capata ceva de pe urma presupusului incident. In cazul acesta Dl L. pretinde ca prietena si-a rupt incheietura mainii. Doar ca nu-si aminteste locatia si ca prietena de fapt e bine si n-are nimic. Trebuia sa inventeze ceva dramatic pentru a compensa frustrarea ca nu a fost lasat sa pozeze cu aparatul personal.
Din fericire astfel de incidente nu sunt prea dese pe Carnival Pride. Oamenii din zona asta a americii (Los Angeles, San Diego) sunt in majoritate ok. Unii chiar foarte ok. Colegii cu experienta imi spun insa ca pe alte vase, cu plecari din alte orase ale USA, cum ar fi Miami sau New York, se intampla frecvent astfel de evenimente. In unele zone este atat de rau incat fetele care lucreaza la biroul de informatii (Purser’s Desk) isi iau pauze de cate 5 minute sa planga intr-un colt dupa ce se tipa la ele timp de 10 ore/zi si asculta toate rahaturile pe care pasagerii le devarsa acolo.