X
  Categories: diverse

Und so weiter…

Pentru ca momentan ma opresc aici… aici in Essen, in curand Bucuresti.

Ultimele 3 zile petrecte in Essen: orasel industrial din zona Ruhr, ridicat de familia Krupp, tipic nemtesc, in care totul se afla acolo unde trebuie, fara nimic spectaculos (de bine sau rau; in general doar de bine). Reconstruit dupa razboi – in urma bombordamentelor nu mai ramasese aproape nimic in picioare (peste 90% distrus). Printre putinele ramase in picioare, Villa Hügel, casa familiei Krupp:

Astazi in Düsseldorf si Wuppertal cu Alina. Distractiv, am mers cu trenul suspendat din Wuppertal (Schwebebahn), de-a lungul raului Wupper (gehen über Wupper – o expresie care s-ar traduce prin “a se duce dracului”), apoi ceva Düsseldorf, cu ale sale Rheinturm si Königstrasse.

Iar eu încălecai p-o şa … asa.

admin :

View Comments (6)

 • "Ich ging im Walde
  So für mich hin,
  Und nichts zu suchen,
  Das war mein Sinn.
  ...................."

 • Din greseala am dat peste site-ul tau. Ti-am parcurs ambele sectiuni in cateva ore. Ca fost barcagiu ( eu am fost pe Costa, casino ), mi-ar fi placut sa tin si eu un jurnal cu locurile ce le-am vazut.
  Poze extraordinare. Superb. Felicitari.

  P.S. Pe unde esti acum ?

 • Si eu am nimerit intamplator si ti-am frunzarit blogurile. :) Mi-au placut stilul, continutul, pozele si mai ales experientele traite. :) Ar trebui sa mai scrii... chiar daca esti pe uscat acum.