Sunt angajatul lunii ianuarie, impreuna cu alti 6 (bucatari, muzicieni etc), conform obiceiului Carnival. Nu am facut nimic deosebit in acest sens si nici n-am putut sa ma impotrivesc prea mult. S-a vrut a fi o surpriza.
Ce presupune o asemenea „onoare”? Nu prea multe. Trebuie sa port toata luna februarie o insigna speciala, pe care se specifica faptul ca sunt star EOM. Numele si poza imi apar pe panou, insotite de un text de de umplutura, care se incheie cu traditionalul „Good job, …!”

EOM

Mi se mai inmaneaza o diploma de recunoastere a meritelor „deosebite”. Asta in cadru festiv, cu participarea pasagerilor. Si 100$, pe principiul „Va mai dau o suta!!”. Alte activitati: cina cu capitanul si directorul de hotel. Adica mancare buna, de restaurant, nu de crew mess. Cam atat. Ah, inca ceva: stresul de a fi recunoscut in public si de a trebui sa ma comport ca si cum as fi angajatul lunii.

cina cu capitanul