4:15

In curand plec parasesc Fantasy. Vaporul curge spre New Orleans, prin Mississipi. In stanga si in dreapta se zaresc lumini, majoritatea rafinarii. Am fost sus, pe puntile superioare. Pustiu, nu se aude decat tremurul neincetat al vaporului si freamatul apei (vai, aceste cuvinte ne doare!). Frig. E cea mai friguroasa noapte de pana acum, 17-18 grade.

La 6:15 trebuie sa fiu pe Empress Deck, cu bagajele pregatite, gata de debarcare. Tot atunci o sa aflu si programul exact al zilei ce urmeaza. Probabil zbor direct spre Los Angeles sau cu “escala” (ocolire) scurta in Miami. Pride, vaporul pe care imi voi petrece urmatoarele 6 luni, are plecari duminica. Nicio sansa de zi libera. Aici nu sunt zile libere. Traiesc intr-o eterna zi de luni. Groundhog Day.

Mi s-a oferit sansa, de catre Agung, sa raman pe Fantasy. Nu se intampla prea des, mai ales la primul contact, sa ai sansa sa alegi. Am ales sa plec. Chiar daca ma inteleg foarte bine cu toata lumea de aici. Chiar daca castigul e mai mare pe Fantasy (targetul se atinge usor, bonusurile sunt mari, pana la 500/luna) si munca mai putina. Stau numai un contract, cel mai probabil. Nu-mi permit sa ma plictisesc.

zbor 2

zbor